Hyvää perjantaita vaan kaikille Pelimiehille ja Pelinaisille! 

Hyvin alkoi meinaan perjantaiaamu mulla! :)

Kävin nimittäin tankkaamassa auton ja päätin iskeä 5 euroa Repolainen-kolikkopeliin , jota en ollut aikaisemmin kokeillut.

Ennen kun pelasin huomasin että tämän pelin palautusprosentti 89,2% ilman etukorttia, ja 91,2% etukortin kanssa, ei kyllä ole mikään hirveän hyvä, itseasiassa se on aika kauhea :)

Repolainen.jpg

Palautusprosentti tarkoittaa siis teoreettistä palautusta jokaisesta panoksesta, esim jos panostat 10 euroa, niin tämän jälkeen sinulla pitäisi olla saldossa 9.12 euroa. Siis teoreettisesti. Ja jos jatka pelaamista niin sitten se saldo taas vähenee. Toki välillä joku aina voittaa, mutta näin ne rahat menevät aina varmasti talolle eli Veikkaukselle.

Ei siinä, pitäähän yritysten tehdä tuottoa ja kaikkihan tietävät ettei peleistä voi pitkässä juoksussa voittaa. Mukavaa ajanvietetteä. Mutta kyllä nämä palautusprosentit ovat siis tosi heikkoja jos vertaa esim nettikasinoihin, joissa palautusprosentit ovat lähes aina vähintäänkin 96%, yleensä 97%. Mitä isompi palautusprosentti, sitä pidempään pystyy pelaamaan ennen kuin rahat loppuu! :)

Eli kun lupasin ekassa blogin postauksessa vinkkejä, niin mun vinkki on että kannattaa pelata netissä ja välttää huoltsikoiden pelejä (kröhöm, huono esimerkki olen :) )

VOITTO REPOLAINEN PELISTÄ

Noniin tässä se sitten tulee se mun isoin voitto. Tosiaan laitoin 5 euroa sisään, ja tässä mun isoin voitto.

repolainen%20kolikkopeli%20veikkaus.jpg

Tämän jälkeen oli saldossa jo yli 20 euroa, mutta kun teki mieli vähän kokeilla lisää, hahah! Noh heikosti kävi, muttei liian, sillä otin 15 euroa ulos, eli 

10 euroa plussaa!

Kiva joskus voittaa näistä peleistä, kun yleensä tulee vaan reikä lompakkoon.

Itse Repolainen kolikkopeli oli aika kiva, tosi hyvä visuaalisesti, eli kyllä Veikkauksen peleissä (tai pikemminkin vanha RAY) peleissä on laatu parantunut tässä viimeisien vuosien aikana. Voisivat vaan laittaa palautusprosentit kohdilleen :)

Hyvän tahdon pelejä kuitenkin. Elikkäs hyvää viikonloppua vaan kaikille!

-Lasse