Morjesta pöytään vaan!

Nyt vihdoin avasin oman blogin kerran täällä vuodatuksessa oon jonkun verran seuraillut blogeja, ja Niemennokan nelijakaiset on ihan selkee ykkössuosikki näin eläinrakkaana ja erityisesti kissaihmisenä. Kandee siis käydä katsomassa ja seuraamassa blogia jos täällä heilutte: Niemennokannelijalkaiset

En ole hirveästi suunnitellut että mitä tarkalleen kirjoittelisin, mutta aihe on minulle lähellä sydäntä, elikkäs erilaiset pelit ja rahapelit, sekä niihin liittyviä vinkkejä jaan mielelläni.

Pienestä pojasta asti on tullut pelailtua kaikennäköistä UNO-korttipeliä, tai papan kanssa pajatsoa Essolla, niin on jotenkin jäänyt veriin tämä pelaaminen. Onhan se siis erittäin kiva harrastus.

esso%20logo.jpg

Nyt vanhemmalla iällä sitä on tullut hieman fiksummaksi. Kun joskus nuorempana sitä tuli laitettua viikkorahat kioskin Jokeri Pokeri -koneeseen, mutta nykyään sitä pelaa aika harvoin, kun ei niitä kolikoitakaan taskussa ole enää hirveästi ole kun lompakko on täynnä kortteja nykyään.

Mutta tässä lyhykäisyydessää blogin avaus, jatkan vinkkien kirjoittelua taas paremmalla ajalla. Toivottavasti joku alkaa seuraamaan ja saadaan hyvää keskustelua aikaiseksi.

Terveisin,

Lasse